Griffin WindowSeat Universal Auto Mount - Black/Griffin Orange:

Griffin WindowSeat Universal Auto Mount - Black/Griffin Orange

SKU
GC42555
WindowSeat го монтира вашиот паметен телефон на нивото на очите на ветробранското стакло или контролната табла на вашето возило, ставајќи ги својата карта, апликации и повеќе безбедно, во поглед и на дофат. WindowSeat е компатибилен и со повеќето футроли, па затоа не мора да го отстраните вашиот телефон од својата футрола. За локалитети кои ги забрануваат поставките за ветробранско стакло, вклучивме лепило за монтирање за безбедно поставување на вашата табла или конзола.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
WindowSeat го монтира вашиот паметен телефон на нивото на очите на ветробранското стакло или контролната табла на вашето возило, ставајќи ги својата карта, апликации и повеќе безбедно, во поглед и на дофат. WindowSeat е компатибилен и со повеќето футроли, па затоа не мора да го отстраните вашиот телефон од својата футрола. За локалитети кои ги забрануваат поставките за ветробранско стакло, вклучивме лепило за монтирање за безбедно поставување на вашата табла или конзола.
Производител
Griffin
EAN code
685387433483
End of life
No
Боја
црна
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus
Капацитет
No