Harman/Kardon Aura Plus

SKU
conf-harman-kardon-aura-plus-mk
Системот за безжични звучници Harman Kardon Aura Plus има богат звук како што сугерира неговиот изглед.Тој со своите 6 x 1,5 "драјвери со висок и среден опсег и сабвуфер од 4,5 сантиметри испорачува омни-дирекционален звук од 360 °. Опремен е со премиум материјали и елитни карактеристики - вклучувајќи вграден Bluetooth® за проследување на аудио од вашите Bluetooth® уреди, Wifi за Apple AirPlay и DLNA стриминг на вашата домашна мрежа. Од својата премиум покривка на скалилата до нејзиното транспарентно куќиште - кое ви овозможува да гледате внатре за да го набљудувате сабвуферот и неговото сопствено изградено метално куќиште и LED осветлувањето - вашите сопствени очекувања ќе бидат засекогаш изменети. Користете ја апликацијата Harman Kardon Remote за да ве води преку поедноставено поставување, давајќи ви целосна контрола врз вашиот безжичен Harman Kardon.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Бараш нешто друго? Ви препорачуваме. ↓

B&O PLAY - BeoPlay A9
B&O PLAY - BeoPlay A9
Special Price 129.990 МКД
Regular Price 144.900 МКД

Достапен производ

B&O PLAY - Beoplay M3 звучник
B&O PLAY - Beoplay M3 звучник
Special Price 13.090 МКД
Regular Price 18.590 МКД

Достапен производ

Marshall Acton II Speaker
Marshall Acton II Speaker
15.990 МКД

Достапен производ

Beoplay Speaker A6 White
Beoplay Speaker A6 White
Special Price 43.390 МКД
Regular Price 61.900 МКД

Достапен производ

JBL Pulse 3 Portable Bluetooth Speaker - Black
JBL Pulse 3 Portable Bluetooth Speaker - Black
14.990 МКД

Достапен производ

Beoplay Speaker Beolit 17 Stone Grey
Beoplay Speaker Beolit 17 Stone Grey
Special Price 22.990 МКД
Regular Price 32.900 МКД

Достапен производ

JBL Flip 4
JBL Flip 4
Special Price 6.990 МКД
Regular Price 7.990 МКД

Достапен производ

XtremeMac TangoBar
XtremeMac TangoBar
5.990 МКД

Достапен производ

Logitech Ulimate Ears MEGABOOM 3
Logitech Ulimate Ears MEGABOOM 3
Special Price 7.790 МКД
Regular Price 12.990 МКД

Достапен производ

Harman Kardon Aura Studio 2
Harman Kardon Aura Studio 2
18.990 МКД

Достапен производ

Harman Kardon Onyx Studio 4 - Black
Harman Kardon Onyx Studio 4 - Black
10.990 МКД

Достапен производ

Системот за безжични звучници Harman Kardon Aura Plus има богат звук како што сугерира неговиот изглед.Тој со своите 6 x 1,5 "драјвери со висок и среден опсег и сабвуфер од 4,5 сантиметри испорачува омни-дирекционален звук од 360 °. Опремен е со премиум материјали и елитни карактеристики - вклучувајќи вграден Bluetooth® за проследување на аудио од вашите Bluetooth® уреди, Wifi за Apple AirPlay и DLNA стриминг на вашата домашна мрежа. Од својата премиум покривка на скалилата до нејзиното транспарентно куќиште - кое ви овозможува да гледате внатре за да го набљудувате сабвуферот и неговото сопствено изградено метално куќиште и LED осветлувањето - вашите сопствени очекувања ќе бидат засекогаш изменети. Користете ја апликацијата Harman Kardon Remote за да ве води преку поедноставено поставување, давајќи ви целосна контрола врз вашиот безжичен Harman Kardon.

Производител
Harman/Kardon
End of life
No
Speaker connectivity
AirPlay, Bluetooth
Производител
Harman/Kardon
EAN code
6925281911248
Боја
бела
Speaker connectivity
AirPlay, Bluetooth
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.)
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), Mac mini, Mac Pro, MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 11" (Mid 2011 or older) , MacBook Air 11" (Mid 2012 or newer) , MacBook Air 13", MacBook Air 13" (Mid 2011 or older) , MacBook Air 13" (Mid 2012 or newer) , MacBook Pro 13", MacBook Pro 13" Retina (Late 2012 or newer) , MacBook Pro 15", MacBook Pro 15" Retina (Mid 2012 or newer), MacBook Pro 17", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Производител
Harman/Kardon
EAN code
6925281911248
Боја
црна
Speaker connectivity
AirPlay, Bluetooth
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.)
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), Mac mini, Mac Pro, MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 11" (Mid 2011 or older) , MacBook Air 11" (Mid 2012 or newer) , MacBook Air 13", MacBook Air 13" (Mid 2011 or older) , MacBook Air 13" (Mid 2012 or newer) , MacBook Pro 13", MacBook Pro 13" Retina (Late 2012 or newer) , MacBook Pro 15", MacBook Pro 15" Retina (Mid 2012 or newer), MacBook Pro 17", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar