Harman Kardon Aura Studio 2:

Harman Kardon Aura Studio 2

SKU
HKAURASTUDIO2BLKEU
Извонредно звучно искуство
DSP технологијата на Harman Kardon обезбедува врвен, целосно оптимизиран звук.
Амбиентално осветлување.

Звукот изгледа прекрасно благодарение на амбиенталното бело светло централната турбина и анимиран централен прстен на LED диодите.
Иконски дизајн

Еволуираниот SoundSticks дизајн додава ниво на престиж, а исто така интегрира беспрекорно со вашиот Mac, iPhone,и други паметни уреди.
Безжичен двоен звук.

Погодно се поврзуваат два звучници Aura Studio 2 или се интегрираат со aдомаќин на други производи Харман Кардон.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Бараш нешто друго? Ви препорачуваме. ↓

B&O PLAY - Beoplay M3 звучник
B&O PLAY - Beoplay M3 звучник
Special Price 13.090 МКД
Regular Price 18.590 МКД

Достапен производ

JBL CLIP 3
JBL CLIP 3
3.690 МКД

Достапен производ

Beoplay Speaker A6 White
Beoplay Speaker A6 White
Special Price 43.390 МКД
Regular Price 61.900 МКД

Достапен производ

JBL Xtreme 2
JBL Xtreme 2
17.990 МКД

Достапен производ

Harman Kardon SoundSticks III
Harman Kardon SoundSticks III
9.990 МКД

Достапен производ

B&O PLAY - BeoPlay A1 звучник
B&O PLAY - BeoPlay A1 звучник
Special Price 11.890 МКД
Regular Price 16.900 МКД

Достапен производ

Logitech Ulimate Ears POWER UP Charging dock
Logitech Ulimate Ears POWER UP Charging dock
2.490 МКД

Достапен производ

Beats Pill+ speaker
Beats Pill+ speaker
Special Price 8.990 МКД
Regular Price 11.990 МКД

Достапен производ

Logitech Ulimate Ears WONDERBOOM
Logitech Ulimate Ears WONDERBOOM
6.290 МКД

Достапен производ

Logitech Ulimate Ears MEGABOOM 3
Logitech Ulimate Ears MEGABOOM 3
12.990 МКД

Достапен производ

Beoplay Speaker Beolit 17 Stone Grey
Beoplay Speaker Beolit 17 Stone Grey
Special Price 22.990 МКД
Regular Price 32.900 МКД

Достапен производ

Извонредно звучно искуство
DSP технологијата на Harman Kardon обезбедува врвен, целосно оптимизиран звук.
Амбиентално осветлување.

Звукот изгледа прекрасно благодарение на амбиенталното бело светло централната турбина и анимиран централен прстен на LED диодите.
Иконски дизајн

Еволуираниот SoundSticks дизајн додава ниво на престиж, а исто така интегрира беспрекорно со вашиот Mac, iPhone,и други паметни уреди.
Безжичен двоен звук.

Погодно се поврзуваат два звучници Aura Studio 2 или се интегрираат со aдомаќин на други производи Харман Кардон.
Производител
Harman/Kardon
End of life
No
Speaker Power
19VDC, 3A Power consumption 57W maximum, <0.5W eco-standby mode
Transducers
4.5” (112mm) for Woofer, 6 x 1.5” (40mm) for Tweeter
Amplifier
1 x 30W + 2 x 15W
Frequency
50Hz – 20kHz Bluetooth transmitter frequency range 2.402 – 2.480GHz
Signal-to-noise
80dB at 30W (woofer), 80dB @15W (tweeter)
Што има во кутијата?
1 x Aura Studio 2 speaker 1 x Quick-start guide 1 x Regional power cord(s) 1 x Safety & Warranty sheet