Harman Kardon SoundSticks III:

Harman Kardon SoundSticks III

SKU
SOUNDSTICKSIIIEU
Покрај подобрувањата во дизајнот на нивниот претходник, SoundSticks III multimedia sound system донесе нов бран на возбуда во музиката, игрите и филмовите во вашиот дом со беспрекорната чистота на звукот и подобрена шема на бои. Освен тоа, SoundSticks III продолжуваат да воодушевуваат со неверојатната компатибилност со различен вид на мултимедијални уреди.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Бараш нешто друго? Ви препорачуваме. ↓

XtremeMac TangoBar
XtremeMac TangoBar
5.990 МКД
Beats Pill+ speaker
Beats Pill+ speaker
11.990 МКД
B&O PLAY - BeoPlay A1 звучник
B&O PLAY - BeoPlay A1 звучник
16.900 МКД
B&O PLAY - BeoPlay A9
B&O PLAY - BeoPlay A9
Special Price 129.990 МКД
Regular Price 144.900 МКД
JBL Xtreme
JBL Xtreme
Special Price 13.490 МКД
Regular Price 17.990 МКД
Beoplay Speaker A6
Beoplay Speaker A6
61.900 МКД
Marshall Acton II Speaker - White
Marshall Acton II Speaker - White
16.990 МКД
Harman Kardon Onyx Studio 4 - Black
Harman Kardon Onyx Studio 4 - Black
10.990 МКД
Logitech Ulimate Ears POWER UP Charging dock
Logitech Ulimate Ears POWER UP Charging dock
2.490 МКД
JBL Flip 4
JBL Flip 4
Special Price 6.990 МКД
Regular Price 7.990 МКД
Logitech Ulimate Ears WONDERBOOM
Logitech Ulimate Ears WONDERBOOM
6.290 МКД
B&O PLAY - Beoplay Speaker M5
B&O PLAY - Beoplay Speaker M5
38.900 МКД
Покрај подобрувањата во дизајнот на нивниот претходник, SoundSticks III multimedia sound system донесе нов бран на возбуда во музиката, игрите и филмовите во вашиот дом со беспрекорната чистота на звукот и подобрена шема на бои. Освен тоа, SoundSticks III продолжуваат да воодушевуваат со неверојатната компатибилност со различен вид на мултимедијални уреди.
Производител
Harman/Kardon
EAN code
9813981723987127381298
End of life
No
Боја
No