Harman Kardon SoundSticks III - Bluetooth:

Harman Kardon SoundSticks III - Bluetooth

SKU
SOUNDSTICKSBTEU
SoundSticks Wireless системот го претставува совршениот баланс помеѓу убавиот звук и елегантниот дизајн. Уште повеќе, ви овозможува да пристапите до вашето аудио на вашите омилени уреди благодарение на интегрираната Bluetooth технологија. Интегрираната Bluetooth технологија ви овозможува да слушате музика каде сакате.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

SoundSticks Wireless системот го претставува совршениот баланс помеѓу убавиот звук и елегантниот дизајн. Уште повеќе, ви овозможува да пристапите до вашето аудио на вашите омилени уреди благодарение на интегрираната Bluetooth технологија. Интегрираната Bluetooth технологија ви овозможува да слушате музика каде сакате.
Производител
Harman/Kardon
Weight
No
EAN code
0282922626920
End of life
No
Боја
јасен / транспарентен
Бои
No
Speaker connectivity
3.5 mm, Bluetooth
iPhone компатибилност
No
iPad компатибилност
No
iPod Compatibility
No
Mac компатибилност
No
Compatibility iOS
No
Compatibility
No
Поддржани аудио формати
No
Compatibility AirPlay
No
PlayDirect
No
DLNA
No
Power
No
Transducers
No
Amplifier
No
Impedance
No
Frequency
No
Signal-to-noise
No
Батерија
No
Wired Connection
No
Wireless connection
No
Driver
No
Димензија и тежина
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No