Moshi - iGlaze - HardShell Slim Case for IPH5/5S - Pearl White:

Moshi - iGlaze - HardShell Slim Case for IPH5/5S - Pearl White

SKU
99MO061101

Moshi - iGlaze - HardShell Slim Case за iPhone 5/5s - Pearl White

Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Moshi - iGlaze - HardShell Slim Case за iPhone 5/5s - Pearl White

Производител
Moshi
EAN code
4712052313781
End of life
No
Бои
White
Боја
бела
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 5/5s/SE
Капацитет
iPhone SE