Moshi - iGlaze - HardShell Slim Case for IPH5/5S - Burgundy Red:

Moshi - iGlaze - HardShell Slim Case for IPH5/5S - Burgundy Red

SKU
99MO061321
Моши iGlaze црвена маска за вашиот iPhone 5 и 5s. Таа ќе го направи вашиот телефон да добие нов елегантен изглед, истовремено заштитувајќи го од физичко оштетување.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Моши iGlaze црвена маска за вашиот iPhone 5 и 5s. Таа ќе го направи вашиот телефон да добие нов елегантен изглед, истовремено заштитувајќи го од физичко оштетување.
Производител
Moshi
EAN code
4712052313804
End of life
No
Бои
Red
Боја
црвена
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 5/5s/SE
Капацитет
iPhone SE