Moshi - iGlaze - HardShell Slim Case for IPH5/5S - Coral Blue:

Moshi - iGlaze - HardShell Slim Case for IPH5/5S - Coral Blue

SKU
99MO061501
Moshi iGlaze сина маска за вашиот iPhone 5 и 5s. Тaa ќе го направи вашиот телефон да добие нов елегантен изглед, истовремено заштитувајќи го од физичко оштетување.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Moshi iGlaze сина маска за вашиот iPhone 5 и 5s. Тaa ќе го направи вашиот телефон да добие нов елегантен изглед, истовремено заштитувајќи го од физичко оштетување.
Производител
Moshi
EAN code
4712052313811
End of life
No
Бои
Blue
Боја
сина
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 5/5s/SE
Капацитет
iPhone SE