iLuv Diary Case for iPhone X/XS

SKU
conf-iluv-diary-case-for-iphone-x-mk

Со оваа футрола можете да го користите внатрешната одвоена футрола со магнет како посебна самостојна футрола. Додека го штити вашиот iPhone X од сите агли од 360 степени, тој исто така обезбедува два слота за кредитни картички, еден дел за картички и еден главен џеб за пари. Затворањето на магнети овозможува побезбедно чување на вашите работи и уште полесно достапни. Исто така можете да разговарате преку телефонот со затворен капак.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Со оваа футрола можете да го користите внатрешната одвоена футрола со магнет како посебна самостојна футрола. Додека го штити вашиот iPhone X од сите агли од 360 степени, тој исто така обезбедува два слота за кредитни картички, еден дел за картички и еден главен џеб за пари. Затворањето на магнети овозможува побезбедно чување на вашите работи и уште полесно достапни. Исто така можете да разговарате преку телефонот со затворен капак.

Производител
iLuv
End of life
No
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Производител
iLuv
EAN code
639247817081
Боја
црна
Материјал
Leather, Polyurethane
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
iLuv
EAN code
639247817098
Боја
розева
Материјал
Leather, Polyurethane
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone X