iLuv Gelato Case for iPhone X

SKU
conf-iluv-gelato-case-for-iphone-x-mk

Ако барате ултра тенок минимален дизајн со зголемена заштита, обидете се со Gelato. Направените аголи кој абсорбираат удари обезбедуваат дополнителна заштита. Можете да го контролирате вашиот iPhone X поудобно со рамката отпорна на лизгање.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Ако барате ултра тенок минимален дизајн со зголемена заштита, обидете се со Gelato. Направените аголи кој абсорбираат удари обезбедуваат дополнителна заштита. Можете да го контролирате вашиот iPhone X поудобно со рамката отпорна на лизгање.

Производител
iLuv
End of life
No
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Производител
iLuv
EAN code
639247817142
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Polycarbonate, TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
iLuv
EAN code
639247817135
Боја
црна
Материјал
Plastic, TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X