iLuv High-Speed HDMI 2.0 Cable with Ethernet; 2 m - White:

iLuv High-Speed HDMI 2.0 Cable with Ethernet; 2 m - White

SKU
ICB717WHT
iLuv High-Speed HDMI 2.0 кабел (2m)
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

iLuv High-Speed HDMI 2.0 кабел (2m)
Производител
iLuv
Weight
No
EAN code
639247240261
End of life
No
Length
2 meters
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
HDMI
iPhone компатибилност
No
iPad компатибилност
No
iPod Compatibility
No
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15"
Compatibility
No
Compatibility
No
Додатни информации
No
Што има во кутијата?
1 x iLuv High-Speed HDMI 2.0 Cable (2m)
Гаранција
No
Коментар
No