iLuv Premium Lightning Cable 1m

SKU
conf-iluv-premium-lightning-cable-1m-mk
iLuv - Premium Lightning кабел од 1m
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Издржлив дизајн
iLuv High Quality Lightning кабелот е дизајниран за издржување на секојдневната употреба.Користете го во Вашиот дом или надвор.

Карактеристики:
 • Издрзлив приклучот и жица.
 • Брз пренос податоци
 • Должина на кабелот: 1 метар
 • MFi сертификат
 • Производител
  iLuv
  End of life
  No
  Производител
  iLuv
  EAN code
  639247744721
  Length
  1 meter
  Боја
  бела
  Компатибилност - адаптер
  Lightning, USB
  iPhone компатибилност
  iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c
  iPad компатибилност
  iPad Pro 12.9", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini
  iPod Compatibility
  iPod nano 7th Generation, iPod touch (6th gen.)
  Производител
  iLuv
  EAN code
  639247744738
  Length
  1 meter
  Боја
  црна
  Компатибилност - адаптер
  Lightning, USB
  iPhone компатибилност
  iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c
  iPad компатибилност
  iPad Pro 12.9", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini
  iPod Compatibility
  iPod nano 7th Generation, iPod touch (6th gen.)