iLuv New 1m USB-C to Standard USB Chg/Sync cable - Black:

iLuv New 1m USB-C to Standard USB Chg/Sync cable - Black

SKU
ICB58BK
iLuv USB-C во Standard USB кабел (1m)
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики
  • поврзи го својот USB Type-C уред со стандарден USB влез
  • силата што излегува до 3A
  • пренос на податоци до 5Gbps
  • издржлив конектор и жица
  • 1 метар должина
Производител
iLuv
EAN code
639247746336
End of life
No
Length
1 meter
Боја
црна
Компатибилност - адаптер
USB-C
Mac компатибилност
MacBook 12", ** MacBook Pro 2016 **, MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar , MacBook Air Retina
Што има во кутијата?
1 x iLuv USB-C to Standard USB Cable (1m)