Incase Armband Pro for iPhone X/XS

SKU
conf-incase-armband-pro-for-iphone-x-mk

Останете поврзани во било каква активност со Armband Pro.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Останете поврзани во било каква активност со Armband Pro. Се одликува со вклучената футрола која може да се одвои од лесниот ремен кој лесно се прилагодува со сигурно затворање Velcro®. Вклучената заштитна футрола го задржува Вашиот уред во случај на паѓање.

Производител
Incase
End of life
No
Производител
Incase
EAN code
650450150604
Боја
црна
Материјал
TPU, Lycra
Тип на футрола
Armband / Waistband
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Димензија и тежина
5.7" x 3" x 1" (L x W x H)
Производител
Incase
EAN code
650450150611
Боја
мат сина
Материјал
TPU, Lycra
Тип на футрола
Armband / Waistband
iPhone компатибилност
iPhone X
Димензија и тежина
5.7" x 3" x 1" (L x W x H)
Производител
Incase
EAN code
650450150628
Боја
бледо розева
Материјал
TPU, Lycra
Тип на футрола
Armband / Waistband
iPhone компатибилност
iPhone X
Димензија и тежина
5.7" x 3" x 1" (L x W x H)