Incase Book Jacket Revolution w/ Tensaerlite for iPad 9.7"

SKU
conf-incase-book-jacket-rev-tesaerilte-ipad-9.7-mk

Стилска повеќеаголна заштитна футрола за вашиот iPad Pro 9.7 "или iPad 9.7". Book Jacket Revolution го става новиот пресврт на еден од нашите класични производи. Revolution се претвора во штанд со четири агли на гледање и има подвижен потпирач која ви овозможува да го ротирате вашиот iPad за лесно landscape/portrait гледање. Се карактеризира со магнетно затворање за wake/sleep функцијата и издржлив еластичен ремен за сигурно затворање.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Стилска повеќеаголна заштитна футрола за вашиот iPad Pro 9.7 "или iPad 9.7". Book Jacket Revolution го става новиот пресврт на еден од нашите класични производи. Revolution се претвора во штанд со четири агли на гледање и има подвижен потпирач која ви овозможува да го ротирате вашиот iPad за лесно landscape/portrait гледање. Се карактеризира со магнетно затворање за wake/sleep функцијата и издржлив еластичен ремен за сигурно затворање.

Производител
Incase
End of life
No
Материјал
Nylon, Polycarbonate
Боја
No
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017)
Тип на футрола
Full case
Капацитет
No
Sleeps/wakes iPad
No
Производител
Incase
EAN code
650450148755
Материјал
Microfiber, Nylon, Polycarbonate
Боја
сива
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017)
Тип на футрола
Back case, Front case
Капацитет
9.7inch iPad Pro
Производител
Incase
EAN code
650450148748
Материјал
Microfiber, Nylon, Polycarbonate
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air
Тип на футрола
Back case, Front case
Капацитет
9.7inch iPad Pro
Производител
Incase
EAN code
650450148762
Материјал
Microfiber, Nylon, Polycarbonate
Боја
темно црвена
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017)
Тип на футрола
Back case, Front case
Капацитет
9.7inch iPad Pro