Incase Book Jacket Revolution w/ Tensaerlite for iPad Pro 12.9"

SKU
conf-incase-book-jacket-revolution-for-ipad-pro-12-9-mk

Стилската повеќенасочна заштитна футрола за вашиот iPad Pro 12.9 ". Book Jacket Revolution ја прави нов пресврт на еден од нашите класични производи. Revolution се претвора во штанд со четири агли на гледање и има подвижен држач која ви овозможува да го ротирате вашиот iPad за лесен преглед на landscape или portrait. Се карактеризира со магнетна прекривка со можност за wake/sleep функцијата.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Стилската повеќенасочна заштитна футрола за вашиот iPad Pro 12.9 ". Book Jacket Revolution ја прави нов пресврт на еден од нашите класични производи. Revolution се претвора во штанд со четири агли на гледање и има подвижен држач која ви овозможува да го ротирате вашиот iPad за лесен преглед на landscape или portrait. Се карактеризира со магнетна прекривка со можност за wake/sleep функцијата.

Производител
Incase
End of life
No
Материјал
Polycarbonate
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen)
Тип на футрола
Full case
Производител
Incase
EAN code
650450148724
Материјал
Polycarbonate
Боја
сива
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen)
Тип на футрола
Full case
Производител
Incase
EAN code
650450148717
Материјал
Polycarbonate
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen)
Тип на футрола
Full case
Производител
Incase
EAN code
650450148731
Материјал
Polycarbonate
Боја
црвена
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen)
Тип на футрола
Full case