Incase Book Jacket Slim for iPad Pro 9.7''

SKU
conf-incase-book-jacket-slim-for-ipad-pro-9-7-mk

Патентираната конструкција на Book Jacket е комбинирана со посебен синтетички материјал што му дава текстура, за разлика од која било друга iPad Pro 9.7" футрола. Book Jacket се затвора за да го заштити уредот, но ја задржува својата тенка форма. Се карактеризира со магнетно затворање, повеќе агли на гледање и поддршка за функцијата sleep/wake.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Патентираната конструкција на Book Jacket е комбинирана со посебен синтетички материјал што му дава текстура, за разлика од која било друга iPad Pro 9.7" футрола. Book Jacket се затвора за да го заштити уредот, но ја задржува својата тенка форма. Се карактеризира со магнетно затворање, повеќе агли на гледање и поддршка за функцијата sleep/wake.

Производител
Incase
End of life
No
Производител
Incase
EAN code
650450141831
Боја
темно црвена
Тип на футрола
Full case
Производител
Incase
Weight
0.0000
EAN code
650450141824
Боја
кафеаво - сива
Тип на футрола
Full case
Димензија и тежина
9.65" x 7.68" x 0.55" (L x W x H)