Incase City Commuter Backpack for MB15"

SKU
conf-incase-city-commuter-backpack-for-mb-15-mk

Прилагодени со модерна, урбана естетика, City Commuter Backpack ви овозможува лесно да го организирате, заштитите и носите вашиот MacBook и другите дневни работи. Големиот ранец нуди повеќе поделени џебови на организаторот за сите вашите најважни технолошки работи.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Спецификации
Димензии: 20 "x 15" x 4.5 "(Д x Ш x В) - Волумен: 23 L
Компатибилност: до 15" MacBook Pro
Материјал: Издржливи 270 x 500D blended weave poly
Складирање: 360-степен ватиран лаптоп оддел;

Производител
Incase
End of life
No
EAN code
650450145785
Боја
Кремасто бела
Материјал
Polyester
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Димензија и тежина
20" x 15" x 4.5" (L x W x H)
Capacity
23L
EAN code
650450142500
Боја
црна
Материјал
Polyester
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
EAN code
650450144337
Боја
темно сива
Материјал
Polyester
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
EAN code
650450142524
Боја
темно црвена
Материјал
Polyester
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar