Incase City Commuter Backpack with Diamond Ripstop

SKU
conf-incase-city-commuter-backpack-diamond-ripstop-mk

Приспособена со модерна, урбана естетика, City Commuter Backpack со Diamond Ripstop ви овозможува лесно да го организирате, заштитите и носите вашиот MacBook и другите дневни работи.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Приспособена со модерна, урбана естетика, City Commuter Backpack со Diamond Ripstop ви овозможува лесно да го организирате, заштитите и носите вашиот MacBook и другите дневни работи.

Производител
Incase
End of life
No
Производител
Incase
EAN code
650450149424
Боја
jet black
Материјал
Polyester
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Димензија и тежина
20" x 15" x 4.5" (L x W x H)
Capacity
23L