Incase City Compact Backpack

SKU
conf-incase-city-compact-backpack-mk

Заштитете го, организирајте го и носете го вашиот MacBook и другите важни елементи во овој модерен ранец.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Заштитете го, организирајте го и носете го вашиот MacBook и другите важни елементи во овој модерен ранец. Градскиот компактен ранец располага со заштитна преграден за лаптоп од 360 степени, брз пристап до џебовите и преклопени ленти за на рамо.

Производител
Incase
End of life
No
Производител
Incase
EAN code
650450145808
Боја
антички бела
Материјал
Polyester
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Capacity
17.5L
Производител
Incase
EAN code
650450131788
Боја
златна
Материјал
Polyester
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Capacity
17.5L
Производител
Incase
EAN code
650450142562
Боја
темно црвена
Материјал
Polyester
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Производител
Incase
EAN code
650450136707
Боја
темно сива
Материјал
Polyester
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar