Incase Dual Snap for iPhone 7 Plus

SKU
conf-incase-dualsnap-iphone-7-plus-mk

Погледнете како издржливоста го исполнува стилот со Incase Dual Snap футролата. Со внатрешната обвивка што ги апсорбира ударите, оваа двослојна футрола нуди двојно поголема заштита. Футролата е прецизно изработена за да обезбеди целосен пристап до сите порти и копчиња.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Погледнете како издржливоста го исполнува стилот со Incase Dual Snap футролата. Со внатрешната обвивка што ги апсорбира ударите, оваа двослојна футрола нуди двојно поголема заштита. Футролата е прецизно изработена за да обезбеди целосен пристап до сите порти и копчиња.

Производител
Incase
End of life
No
Боја
No
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7
Капацитет
No
Производител
Incase
EAN code
650450149820
Боја
сребрена
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Incase
EAN code
650450149837
Боја
Розево златна
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Incase
EAN code
650450145457
Боја
кафеаво - сива
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus