Incase Facet Case for iPhone 7 Plus

SKU
conf-incase-facetcase-iphone-mk
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Детали

Заштитете го вашиот уред со еластична Facet Case за iPhone. Таа е изградена со TPU јадро и подигнат периметар за дополнителна заштита на екранот. Завршена со силиконски екстериер, футролата Facet обезбедува удобен и супериорен осет на рака.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Incase
End of life
No
Боја
No
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
No
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450150239
Боја
сребрена
Материјал
Silicone, TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450150253
Боја
црна
Материјал
Silicone, TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450150246
Боја
златна
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450150697
Боја
Розево златна
Материјал
Silicone, TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus