Incase Hardshell Case for MacBook Pro Retina 13"/15" Dots

SKU
conf-incase-hardshell-case-for-macbook-pro-retina-13-15-dots-mk
Заштитете го вашиот 13/15-инчен MacBook Pro Retina со лесната Incase Hardshell маска која нуди заштита без притоа да засмета на пристапот до портовите и копчињата.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Заштитете го вашиот 13/15-инчен MacBook Pro Retina со лесната Incase Hardshell маска која нуди заштита без притоа да засмета на пристапот до портовите и копчињата.
Производител
Incase
End of life
No
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15"
Производител
Incase
Weight
0.0000
EAN code
650450137346
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
TPU
Case Size
13"
Тип на футрола
Full case, Hard case
Mac компатибилност
MacBook 13", MacBook Pro Retina 13"
Производител
Incase
EAN code
650450148953
Боја
модро зелена
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 13"
Производител
Incase
EAN code
650450148946
Боја
тиркизна
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook 13", MacBook Pro Retina 13"
Производител
Incase
EAN code
650450137339
Боја
црна
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 13"
Капацитет
MacBook Pro 13inch Retina
Производител
Incase
EAN code
650450147154
Боја
виолетова
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook 13", MacBook Pro Retina 13"
Производител
Incase
EAN code
650450137506
Боја
темно плава
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 13"
Капацитет
MacBook Pro 13inch Retina
Производител
Incase
EAN code
650450139425
Боја
Кобалт плава
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook 13", MacBook Pro Retina 13"
Производител
Incase
EAN code
650450137490
Боја
Розово - црвена
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook 13", MacBook Pro Retina 13"
Производител
Incase
EAN code
650450139364
Боја
мат златна
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook 13", MacBook Pro Retina 13"
Производител
Incase
EAN code
650450137360
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Polycarbonate
Case Size
15"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 15"
Производител
Incase
EAN code
650450137353
Боја
црна
Материјал
Polycarbonate
Case Size
15"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro Retina 15"
Капацитет
MacBook Pro 15inch Retina