Incase ICON case for iPhone 7/7 Plus

SKU
conf-incase-iconcase-iphone-mk
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Детали

За цврста, но тенка заштита, Icon футролата нуди уникатна технологија за заштита TENSAERLITE®. Неговата заштитна рамка штити од испакнатини и капки. Подигната рамка околу телефонскиот периметар го штити екранот.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Incase
End of life
No
Боја
No
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7
Капацитет
No
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450149639
Боја
сива
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Incase
EAN code
650450145006
Боја
црна
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450149653
Боја
мат црвена
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Incase
EAN code
650450144993
Боја
темно зелена
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450149646
Боја
темно сива
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450149608
Боја
сива
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Производител
Incase
EAN code
650450144962
Боја
црна
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450149622
Боја
мат црвена
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Производител
Incase
EAN code
650450144931
Боја
темно плава
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Incase
EAN code
650450144955
Боја
темно зелена
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450149615
Боја
темно сива
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Производител
Incase
EAN code
650450144948
Боја
Lilac
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7