Incase Lite Case for iPhone X/XS

SKU
conf-incase-lite-case-for-iphone-x-mk

Заштитете го вашиот уред со цврста конструкција на Lite футролата за iPhone. Изграден е со тежок поликарбонат назад и амортизирана TPU граница направена за да го заштити вашиот уред при случајни падови.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Заштитете го вашиот уред со цврста конструкција на Lite футролата за iPhone. Изграден е со тежок поликарбонат назад и амортизирана TPU граница направена за да го заштити вашиот уред при случајни падови.

Производител
Incase
End of life
No
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
EAN code
650450150338
Боја
јаглено сива
Материјал
TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Incase
EAN code
650450150376
Боја
Кремасто бела
Материјал
TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Incase
EAN code
650450150321
Боја
црна
Материјал
TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Incase
EAN code
650450150369
Боја
златна
Материјал
TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Incase
EAN code
650450150345
Боја
црвена
Материјал
TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Incase
EAN code
650450150352
Боја
мат розева
Материјал
TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X