Incase Path Backpack 15"

SKU
conf-incase-path-backpack-15-mk

Истражете нови места со Path ранецот. Тој е дизајниран со лесен, најлон отпорен на гребење и има главен оддел за документи и други придружни организатори. Заштитниот, посветен предел за лаптоп го штити со луксузно, faux крзно.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
  • Димензии: 45,72 x 29,84 x 15,24 cm
  • Волумен: 23.5L
  • Компатибилност: До 15 "MacBook Pro, iPad
  • Материјал: Отпорен на абразија 840D најлон
  • Складирање: Главниот оддел обезбедува простор за поголеми предмети, како и повеќе можности за организација на документи и помали додатоци.
Производител
Incase
End of life
No
Производител
Incase
EAN code
650450148564
Боја
црна
Материјал
Nylon
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Димензија и тежина
45,72 x 29,84 x 15,24 cm
Capacity
23.5L
Производител
Incase
EAN code
650450148588
Боја
црвена
Материјал
Nylon
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Производител
Incase
EAN code
650450148571
Боја
темно плава
Материјал
Nylon
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Димензија и тежина
45,72 x 29,84 x 15,24 cm
Capacity
23.5L