Incase Pop for iPhone 6/6s - 6 Plus/6s Plus

SKU
conf-incase-pop-for-iphone-6-6s-6plus-6s-plus-mk
Incase Pop Case за iPhone располага со издржлив екстериер за целосна 360 заштита. Гумената рамка се крева и го штити стаклениот екран од површините, но сепак дава тенка, лесна заштита.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Incase Pop Case за iPhone располага со издржлив екстериер за целосна 360 заштита. Гумената рамка се крева и го штити стаклениот екран од површините, но сепак дава тенка, лесна заштита.
Производител
Incase
End of life
No
Материјал
Rubber, Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus
Производител
Incase
EAN code
650450139005
Боја
црна
Материјал
Rubber, Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 6s Plus, iPhone 6 Plus
Производител
Incase
EAN code
650450139043
Боја
Розево златна
Материјал
Rubber, Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 6s Plus, iPhone 6 Plus
Производител
Incase
EAN code
650450138992
Боја
светло сива
Материјал
Rubber, Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 6s Plus, iPhone 6 Plus
Производител
Incase
EAN code
650450139036
Боја
мат златна
Материјал
Rubber, Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 6s Plus, iPhone 6 Plus
Производител
Incase
EAN code
650450138985
Боја
црна
Материјал
Rubber, Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Производител
Incase
EAN code
650450139029
Боја
Розево златна
Материјал
Rubber, Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Производител
Incase
EAN code
650450138978
Боја
светло сива
Материјал
Rubber, Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Производител
Incase
EAN code
650450139012
Боја
мат златна
Материјал
Rubber, Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6