Incase Protective Cover for iPhone 7 Plus

SKU
conf-incase-protectivecover-iphone-7-plus-mk

Protective Cover е заштитна и флексибилна футрола со само еден материјал со подигнувач околу периметарот кој го задржува екранот заштитен.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Protective Cover е заштитна и флексибилна футрола со само еден материјал со подигнувач околу периметарот кој го задржува екранот заштитен.

Производител
Incase
End of life
No
Боја
No
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7
Капацитет
No
Производител
Incase
EAN code
650450149943
Боја
светло сина
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Incase
EAN code
650450149936
Боја
светло розева
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Incase
EAN code
650450149950
Боја
Бледо зелена
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus