Incase Protective Guard Cover for iPhone X/XS

SKU
conf-incase-protective-guard-cover-for-iphone-x-mk

Чувајте го вашиот уред од несреќи со Protective Cover за iPhone. Изграден со заштитната TENSAERLITE® технологија, оваа лесна за монтирање футрола има подигнати рабови за да помогнат во одржување на вашиот екран.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Чувајте го вашиот уред од несреќи со Protective Cover за iPhone. Изграден со заштитната TENSAERLITE® технологија, оваа лесна за монтирање футрола има подигнати рабови за да помогнат во одржување на вашиот екран.

Производител
Incase
End of life
No
Производител
Incase
EAN code
650450150468
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Polypropylene
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Incase
EAN code
650450150475
Боја
Розево златна
Материјал
Polypropylene
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Incase
EAN code
650450150482
Боја
сина
Материјал
Polypropylene
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X