Incase Range Backpack - Black / Lumen:

Incase Range Backpack - Black / Lumen

SKU
CL55540

Нашиот удобен велосипедски ранец ги заштитува и ги собира сите ваши работи, без разлика дали патувате со велосипед или пешки, во градот или на патеките. Рефлектирачките детали со голема видливост ја осигуруваат вашата безбедност.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Нашиот удобен велосипедски ранец ги заштитува и ги собира сите ваши работи, без разлика дали патувате со велосипед или пешки, во градот или на патеките. Рефлектирачките детали со голема видливост ја осигуруваат вашата безбедност.

Производител
Incase
EAN code
650450135823
End of life
No
Боја
црна
Бои
Black
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Димензија и тежина
7" x 13" x 21" (L x W x H)
Capacity
31L