Incase Slim Sleeve for iPad (with Diamond Ripstop and Pencil Slot)

SKU
conf-incase-slimsleeve-ipad-mk
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Детали

Премиум дизајнот на Incase Slim Sleeve убаво ја надополнува рационалната форма на вашиот iPad Pro, додека нејзината кадифена faux-крзно поставата помага да се спречат гребнатини и испакнатини. Исто така, нуди удобен вграден слот за да го задржите вашиот Apple Pencil блиску до рака.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Incase
End of life
No
Материјал
Nylon, Polyester
Боја
No
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
No
Sleeps/wakes iPad
No
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450149127
Материјал
Nylon, Polyester
Боја
сива
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450149110
Материјал
Nylon, Polyester
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450147444
Материјал
Nylon, Polyester
Боја
сива
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
12.9inch iPad Pro
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450147437
Материјал
Nylon, Polyester
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
12.9inch iPad Pro
Производител
Incase
EAN code
650450147420
Материјал
Nylon, Polyester
Боја
сива
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
9.7inch iPad Pro
Производител
Incase
Weight
0.1000
EAN code
650450147413
Материјал
Nylon, Polyester
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
9.7inch iPad Pro