Incase Slim Sleeve for Mac (with Diamond Ripstop)

SKU
conf-incase-slimsleeve-diamondripstop-mac-mk

Премиум дизајнот на Incase Slim Sleeve прекрасно ја надополнува усогласената форма на вашиот MacBook, додека нејзиниот внатрешен слој од 3 mm со кадифен облик на крзно помага да се спречат гребнатини и испакнатини. Палетата на ткаенината, исто така, го истакнува новиот опсег на MacBook бои.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Премиум дизајнот на Incase Slim Sleeve прекрасно ја надополнува усогласената форма на вашиот MacBook, додека нејзиниот внатрешен слој од 3 mm со кадифен облик на крзно помага да се спречат гребнатини и испакнатини. Палетата на ткаенината, исто така, го истакнува новиот опсег на MacBook бои.

Производител
Incase
End of life
No
Боја
No
Материјал
Polyester
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 13", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Капацитет
No
Производител
Incase
EAN code
650450147345
Боја
сива
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Капацитет
MacBook 12inch
Производител
Incase
EAN code
650450147338
Боја
црна
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
12"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook 12"
Капацитет
MacBook 12inch
Производител
Incase
EAN code
650450147369
Боја
сива
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Air 13"
Производител
Incase
EAN code
650450147352
Боја
црна
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Air 13"
Капацитет
MacBook Air 13inch
Производител
Incase
EAN code
650450147383
Боја
сива
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 13"
Производител
Incase
EAN code
650450147376
Боја
црна
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 13"
Производител
Incase
EAN code
650450147406
Боја
сива
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 15"
Производител
Incase
EAN code
650450147390
Боја
црна
Материјал
Nylon, Polyester
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Mac компатибилност
MacBook Pro 15"