Incase Smart SYSTM for iPhone 7 & 7 Plus

SKU
conf-incase-smart-systm-for-iphone-7-7-plus-mk

Smart SYSTM футролата овозможува попаметна заштита преку дизајн со ниска, двослојна конструкција која го одржува минималниот профил на уредот. Издржливиот екстериер е обликуван со мек внатрешен слој што ги апсорбира ударите за целосна заштита во флексибилна, безбедна и лесна форма.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Smart SYSTM футролата овозможува попаметна заштита преку дизајн со ниска, двослојна конструкција која го одржува минималниот профил на уредот. Издржливиот екстериер е обликуван со мек внатрешен слој што ги апсорбира ударите за целосна заштита во флексибилна, безбедна и лесна форма.

Производител
Incase
End of life
No
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus, iPhone 7
Производител
Incase
EAN code
650450145020
Боја
јаглено сива
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Производител
Incase
EAN code
650450145013
Боја
црна
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Производител
Incase
EAN code
650450145037
Боја
темно плава
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Производител
Incase
EAN code
650450145075
Боја
темно плава
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus