Incase Snap Jacket for MacBook Pro 15" - Thunderbolt 3 (USB-C)

SKU
conf-incase-snap-jacket-macbook-pro-15-thunderbolt-3-mk

Чиста и минимална заштитна футрола за вашиот MacBook Pro која е ултра-тенка и лесна.

  • Компатибилност: 15-инчен MacBook Pro - Thunderbolt 3 (USB-C)
  • Материјал: надворешниот материјал од кожа обезбедува уникатно чуство на рака
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Чиста и минимална заштитна футрола за вашиот MacBook Pro која е ултра-тенка и лесна.

  • Компатибилност: 15-инчен MacBook Pro - Thunderbolt 3 (USB-C)
  • Материјал: надворешниот материјал од кожа обезбедува уникатно чуство на рака
Производител
Incase
End of life
No
Производител
Incase
EAN code
650450148410
Боја
сива
Материјал
Leather
Case Size
15"
Тип на футрола
Back case, Front case
Mac компатибилност
MacBook Pro 15" with Touch Bar
Капацитет
MacBook Pro 15inch Touch Bar
Производител
Incase
EAN code
650450149097
Боја
сребрена
Материјал
Leather
Case Size
15"
Тип на футрола
Back case, Front case
Mac компатибилност
MacBook Pro 15" with Touch Bar
Капацитет
MacBook Pro 15inch Touch Bar
Производител
Incase
EAN code
650450148403
Боја
црна
Материјал
Leather
Case Size
15"
Тип на футрола
Back case, Front case
Mac компатибилност
MacBook Pro 15" with Touch Bar
Капацитет
MacBook Pro 15inch Touch Bar
Производител
Incase
EAN code
650450149080
Боја
златна
Материјал
Leather
Case Size
15"
Тип на футрола
Back case, Front case
Mac компатибилност
MacBook Pro 15" with Touch Bar
Капацитет
MacBook Pro 15inch Touch Bar