Incase VIA Backpack

SKU
conf-incase-via-backpack-mk

Подобри го патувањето со VIA Backpack со својот врвен и технолошки оптимизиран дизајн.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Подобри го патувањето со VIA Backpack со својот врвен и технолошки оптимизиран дизајн.

Производител
Incase
End of life
No
Производител
Incase
EAN code
650450141640
Боја
темно црвена
Материјал
Nylon
Case Size
15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 15" with Touch Bar
Димензија и тежина
18.5" x 12" x 8.5" (L x W x H)
Capacity
26L
Производител
Incase
EAN code
650450140100
Боја
Shadow Gray
Материјал
Nylon
Case Size
15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 15" with Touch Bar
Димензија и тежина
18.5" x 12" x 8.5" (L x W x H)
Capacity
26L