iPad mini 4 Smart Cover

SKU
conf-iPad-mini4-SmartCover-si
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Детали

Apple Smart Cover автоматски ќе го разбуди Вашиот iPad на самото отворање. Самата футрола ќе Ви дозволи да ја наместите во различни позиции, а исто така и многу лесно се мести со помош на магнетот кој е во самата фуртола.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
End of life
No
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Front case, Stand
Производител
Apple
Weight
0.1500
EAN code
888462405447
Материјал
Polyurethane
Боја
бела
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Капацитет
iPad mini 4
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
888462405720
Материјал
Polyurethane
Боја
виолетова
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Weight
0.1500
EAN code
888462405645
Материјал
Polyurethane
Боја
портокалова
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Капацитет
iPad mini 4
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Weight
0.1500
EAN code
888462405522
Материјал
Polyurethane
Боја
црвена
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Капацитет
iPad mini 4
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Weight
0.1500
EAN code
888462405683
Материјал
Polyurethane
Боја
розева
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Капацитет
iPad mini 4
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
888462816533
Материјал
Polyurethane
Боја
жолта
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Weight
0.1500
EAN code
888462405607
Материјал
Polyurethane
Боја
сина
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Капацитет
iPad mini 4
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
190198116970
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad mini 4
Капацитет
iPad mini 4
Sleeps/wakes iPad
Yes
Што има во кутијата?
iPad mini 4 Smart Cover
Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
190198116925
Материјал
Polyurethane
Боја
мат розева
iPad компатибилност
iPad mini 4
Капацитет
iPad mini 4
Sleeps/wakes iPad
Yes
Што има во кутијата?
iPad mini 4 Smart Cover
Производител
Apple
Боја
мат сина
Производител
Apple
EAN code
190198009722
Материјал
Polyurethane
Боја
мат плава
iPad компатибилност
iPad mini 4
Sleeps/wakes iPad
Yes
Што има во кутијата?
iPad mini 4 Smart Cover
Производител
Apple
EAN code
888462816380
Материјал
Polyurethane
Боја
светло сина
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
888462873017
Материјал
Polyurethane
Боја
светло зелена
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Weight
0.1500
Боја
светло сива
Капацитет
iPad mini 4
Производител
Apple
EAN code
888462816434
Материјал
Polyurethane
Боја
светло портокалова
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
888462816335
Материјал
Polyurethane
Боја
светло розева
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
888462873062
Материјал
Polyurethane
Боја
светло виолетова
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Weight
0.1500
EAN code
888462405485
Материјал
Polyurethane
Боја
темно плава
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Капацитет
iPad mini 4
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Weight
0.1500
EAN code
888462405393
Материјал
Polyurethane
Боја
темно сива
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Front case
Капацитет
iPad mini 4
Sleeps/wakes iPad
Yes