iPhone 8 Plus / 7 Plus Silicone Case

SKU
conf_iphone_8_7_plus_silicone_case
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

iPhone 8 Plus / 7 Plus Silicone Case

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Големина
No
End of life
No
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?
1 x iPhone 8 Plus / 7 Plus Silicone Case
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198496539
Боја
(PRODUCT)RED
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198496478
Боја
бела
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198496454
Боја
црна
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198496577
Големина
iPhone 8 Plus
Боја
виолетова
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198496553
Боја
светло розева
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198496515
Големина
iPhone 8 Plus
Боја
темно плава
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198628732
Големина
iPhone 8 Plus
Боја
темно зелена
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198496591
Големина
iPhone 8 Plus
Боја
темно црвена
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Apple
Weight
0.0300
EAN code
190198496492
Големина
iPhone 8 Plus
Боја
Полноноќно плава
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus

Product declaration