iPhone SE Leather Case

SKU
conf-iPhone-SE-Leather-Case-si

Заштитна футрола е специјално дизајнирана за iPhone SE/5s и поради тоа таа совршено се вклопува. Заштитната футрола е направена така да го заштити уредот од предната страна, а притоа и да го истакне дизајнот на iPhone-от.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Заштитната футрола е дизајнирана од Apple, направена од исклучително квалитетна кожа, која дава чувство на луксуз. Дизајнирана е од страна на истите дизајнери кои го имаат дизајнирано и iPhone. Внатрешноста на футролата е исклучително квалитетна со што Вашиот iPhone ќе биде секогаш заштитен.

Производител
Apple
End of life
No
Бои
Black, Midnight Blue
Боја
No
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 5/5s/SE
Капацитет
No
Коментар

N/A

Производител
Apple
EAN code
190198632197
Боја
(PRODUCT)RED
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 5/5s/SE
Капацитет
iPhone SE
Што има во кутијата?
iPhone SE Leather Case
Производител
Apple
EAN code
190198380807
Боја
цврвеникаво кафеава
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 5/5s/SE
Капацитет
iPhone SE
Што има во кутијата?
iPhone SE Leather Case
Производител
Apple
EAN code
888462869553
Боја
црна
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 5/5s/SE
Капацитет
iPhone SE
Што има во кутијата?
• iPhone 5s Case
Производител
Apple
EAN code
888462869508
Боја
темно плава
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 5/5s/SE
Капацитет
iPhone SE
Што има во кутијата?
iPhone SE Leather Case