iSkin SOLO IPH5 Case:

iSkin SOLO IPH5 Case

SKU
SOLO5G-PE3
Футрола за iPhone 5 изработена од цврст и квалитетен материјал која нуди одлична заштита и пристап до копчињата и задната камера.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Футрола за iPhone 5 изработена од цврст и квалитетен материјал која нуди одлична заштита и пристап до копчињата и задната камера.
Производител
iSkin
Weight
No
EAN code
733108004792
End of life
No
Бои
No
Боја
виолетова
Материјал
No
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 5s/SE, iPhone 5
Димензија и тежина
No
Батерија
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No