iSTYLE MULTIMEDIA HUB 2019

SKU
istyle-multimedia-hub-2019-mk
USB Type-C Hub 4K HDMI и Ethernet е мултимедијален hub кој ви овозможува да поврзете разни периферни уреди на вашиот MacBook Air (2018 и понов модел), MacBook Pro (2016 и понов модел) и MacBook со USB-C влез. Ethernet влезот обезбедува безбедна конекција на било која LAN мрежа до 1Gbps. Издржливиот дизајн од алуминиум и TPE обезбедуваат долг животен век и е лесен за носење благодарение на малата тежина и компактните димензии.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
USB Type-C Hub 4K HDMI и Ethernet е мултимедијален hub кој ви овозможува да поврзете разни периферни уреди на вашиот MacBook Air (2018 и понов модел), MacBook Pro (2016 и понов модел) и MacBook со USB-C влез. Ethernet влезот обезбедува безбедна конекција на било која LAN мрежа до 1Gbps. Издржливиот дизајн од алуминиум и TPE обезбедуваат долг животен век и е лесен за носење благодарение на малата тежина и компактните димензии.
Производител
iSTYLE
End of life
No
HomeKit compatibility
No
Производител
iSTYLE
Боја
Вселенски сива
Компатибилност - адаптер
Ethernet (RJ-45), HDMI, USB 3, USB-C
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar , MacBook Air Retina
Производител
iSTYLE
Боја
сребрена
Компатибилност - адаптер
Ethernet (RJ-45), HDMI, USB 3, USB-C
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar , MacBook Air Retina