iSTYLE PD Metal Cable 1,2m

SKU
conf-istyle-pd-metal-cable-1.2m-mk
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Детали

iSTYLE USB-C to Lightning Metal Cable е силен и издржлив кабел од кален челик кој го поддржува Power Delivery системот за полнење до 60W. Има Apple MFI сертификат за употреба со iPhone и iPad. Должината од 1,2 метар е совршена за речиси секоја ситуација.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
iSTYLE
End of life
No
Производител
iSTYLE
EAN code
8596049111781
Боја
сребрена
Компатибилност - адаптер
Lightning, USB
iPhone компатибилност
iPhone 5s or later
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 11", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 3, iPad (7. gen), iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Производител
iSTYLE
EAN code
8596049111774
Боја
Вселенски сива
Компатибилност - адаптер
Lightning, USB
iPhone компатибилност
iPhone 5s or later
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 11", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 3, iPad mini 5, iPad (7. gen), iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)