iSTYLE SENSOR Безжичен полнач за во автомобил:

iSTYLE SENSOR Безжичен полнач за во автомобил

SKU
PL9915101300105
iSTYLE безжичниот полнач за во кола е прецизно дизајниран држач за автомобил со безжичен брз полнач за полнење на 10W, 7.5W и 5W паметни телефони.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
iSTYLE Sensor Wireless Car Charger е прецизно дизајниран држач за автомобил со безжичен брз полнач за полнење. Држачот за автомобил е опремен со инфрацрвен сензор за близина и автоматски систем за прицврстување на телефонот до држачот. Можете да управувате со држачот со една рака - ставете го телефонот блиску до подлогата за полнење, а држачите автоматски ќе се отворат и ќе го обезбедат телефонот. Безжичното полнење започнува веднаш откако телефонот е прикачен. Полначот го поддржува Qi индукционото полнење со излезна моќност од 5W, 7.5W и 10W.
Производител
iSTYLE
End of life
No
Боја
црна
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8