iSTYLE USB Type-C HUB MULTIMEDIA (4k HDMI & Ethernet)

SKU
istyle-usb-type-c-hub-multimedia-4k-hdmi-&-ethernet
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Детали

iSTYLE Type-C HUB 4K HDMI и Ethernet е мултимедијален HUB кој ви овозможува да ги поврзете сите сакани периферни уреди со вашиот MacBook Air (2018), MacBook Pro (2016 и подоцна) и MacBook. Едноставно поврзување со било која LAN мрежа со брзина до 1Gbps. Еластичното алуминиумско и TPE домување гарантира голема издржливост, а нејзините димензии и тежина го олеснуваат носењето.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
iSTYLE
End of life
No
Производител
iSTYLE
Weight
0.0000
EAN code
8596049105568
Боја
Вселенски сива
Компатибилност - адаптер
Ethernet (RJ-45), HDMI, USB, USB-C
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Производител
iSTYLE
Weight
0.0000
EAN code
8596049105575
Боја
сребрена
Компатибилност - адаптер
Ethernet (RJ-45), HDMI, USB, USB-C
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar