JBL Flip 5

SKU
conf-jbl-flip-5-mk
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Бараш нешто друго? Ви препорачуваме. ↓

JBL Xtreme 2
JBL Xtreme 2
17.990 МКД

Достапен производ

JBL Pulse 3 Portable Bluetooth Speaker - Black
JBL Pulse 3 Portable Bluetooth Speaker - Black
14.990 МКД

Достапен производ

JBL GO 2
JBL GO 2
Special Price 1.990 МКД
Regular Price 2.190 МКД

Достапен производ

Beats Pill+ speaker
Beats Pill+ speaker
Special Price 8.990 МКД
Regular Price 11.990 МКД

Достапен производ

Logitech Ulimate Ears POWER UP Charging dock
Logitech Ulimate Ears POWER UP Charging dock
2.490 МКД

Достапен производ

Logitech Ulimate Ears MEGABOOM 3
Logitech Ulimate Ears MEGABOOM 3
12.990 МКД

Достапен производ

B&O PLAY - Beoplay M3 звучник
B&O PLAY - Beoplay M3 звучник
Special Price 13.090 МКД
Regular Price 18.590 МКД

Достапен производ

Marshall Acton II Speaker
Marshall Acton II Speaker
16.990 МКД

Достапен производ

JBL CLIP 3
JBL CLIP 3
3.290 МКД

Достапен производ

JBL Flip 4
JBL Flip 4
Special Price 6.990 МКД
Regular Price 7.990 МКД

Достапен производ

B&O PLAY - BeoPlay A9
B&O PLAY - BeoPlay A9
Special Price 129.990 МКД
Regular Price 144.900 МКД

Достапен производ

Детали


Звучи подобро од било кога

Почувствувај ја музиката. Уживајте во моќниот бас во мал пакет.

Секогаш со тебе

Немој да се грижиш за непотребни работи. JBL Flip 5 ви нуди максимално уживање во музиката до 12 часа со само едно полнење.

Водоотпорен дизајн

Носете го секаде со Вас. Журка покрај базен? Совршено. Ненадејно обилно врнење? Никаков проблем. Уживање на плажа? JBL Flip 5 е IPX7 водоотпорен до еден метар длабочина, па не морате да се грижите.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

End of life
No
Производител
JBL
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Боја
црна
Speaker connectivity
Bluetooth
Производител
JBL
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Боја
црвена
Speaker connectivity
Bluetooth
Производител
JBL
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Боја
темно плава
Speaker connectivity
Bluetooth