Knomo BATTERY 10000mAh - (inc. Cable USB to MICRO USB & Sleeve) - Black:

Knomo BATTERY 10000mAh - (inc. Cable USB to MICRO USB & Sleeve) - Black

SKU
99-072-BLK
Пренослива 10 000mAh батерија.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Тенка, цврста и компитабилна со било кој USB кабел. Ефикасен и пренослив начин за полнење на Вашиот уред. Дополнет со 5cm USB to micro-USB кабел за полнење. Станува збор за 10 000mAh Lithiuym Polymer батерија со цврста алуминиумска градба и LED сијаличка како индикатор.
Производител
Knomo
EAN code
5055385417375
End of life
No
Бои
Black
Боја
метално небесна
Компатибилност - адаптер
USB
Dimensions
• Dimensions: H17 x W9.5cm • Weight: 27 grams • 2 x 2.4A outputs for an ultra-rapid charge • Provides up to 5 Smartphone re-charges or 2 full tablet re-charges