Knomo COPENHAGEN Ultra Lightweight Briefcase 14inch

SKU
conf-knomo-copenhagen-lightweight-briefcase-14-inch-mk
Knomo COPENHAGEN Ultra Lightweight Briefcase 14inch
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Едноставна и тенка футрола, изработена од ултра лесен полиестер за извондреден изглед и чуство.
Производител
Knomo
End of life
No
Производител
Knomo
EAN code
5055385426032
Боја
светло црвена
Материјал
Polyester
Case Size
up to 14"
Тип на футрола
Bag
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar
Димензија и тежина
• Димензии: H28 x W37 x D7 cm
• Собира (до) 14 "
• Максимална димензија за лаптопи: H34 x W24 x D2.5 cm
• Должина на ремчете: 142см
• Тежина: 0,4 кг
• Капацитет: 3.9L
Производител
Knomo
EAN code
5055385421211
Боја
црна
Материјал
Polyester
Case Size
up to 14"
Тип на футрола
Bag
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar
Димензија и тежина
• Димензии: H28 x W37 x D7 cm
• Собира (до) 14 "
• Максимална димензија за лаптопи: H34 x W24 x D2.5 cm
• Должина на ремчете: 142см
• Тежина: 0,4 кг
• Капацитет: 3.9L