Knomo CROMWELL Water Resistant Roll Top Backpack 14inch - Grey:

Knomo CROMWELL Water Resistant Roll Top Backpack 14inch - Grey

SKU
44-402-GRY
Бидете подготвени за било какво патување. Отворето го горниот дел и внатре ставете ги Вашите вредни предмети. Со големиот простор и одличната заштита, овој ранец е лесен за носење и е врвно квалитетен. Направен е од квалитетен најлон, водоопотрен полиуретан и штити од топлина.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Бидете подготвени за било какво патување. Отворето го горниот дел и внатре ставете ги Вашите вредни предмети. Со големиот простор и одличната заштита, овој ранец е лесен за носење и е врвно квалитетен. Направен е од квалитетен најлон, водоопотрен полиуретан и штити од топлина.
Производител
Knomo
EAN code
5055385416125
End of life
No
Боја
сива
Материјал
Nylon, Polyurethane
Case Size
15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 15", MacBook Pro 15" Retina (Mid 2012 or newer), MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 15" with Touch Bar
Капацитет
No
Димензија и тежина
Dimensions: H62 x W33 x D15.5cm
Weight: 1.1kg
Capacity
Capacity: 27.5L