Knomo Folio with moulded case for iPhone 7 Plus/8 Plus

SKU
conf-knomo-folio-case-iphone-7-8-plus-mk
Заштитна футрола дизајнирана за целосна заштита на Вашиот iPhone 7 и 8 Plus.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Заштитна футрола дизајнирана за целосна заштита на Вашиот iPhone 7 и 8 Plus. Комбинирајќи ја технологијата која овозможува отпорност на удари и квалитетната кожа која ја обвива футролата, добивате целосна заштита со стил.
Производител
Knomo
End of life
No
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Производител
Knomo
EAN code
5055385419003
Боја
кафеава
Материјал
Leather, Microfiber, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Knomo
EAN code
5055385419027
Боја
мат црвена
Материјал
Leather, Microfiber, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Knomo
EAN code
5055385419010
Боја
светло кафеава
Материјал
Leather, Microfiber, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus