Knomo HARPSDEN Water Resistant Backpack 14inch - Grey:

Knomo HARPSDEN Water Resistant Backpack 14inch - Grey

SKU
44-403-GRY
Ранец од Thames колекцијата.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Одличниот ранец од Thames колекцијата Ви овозможува мултифункционално решение за пренесување на Вашите предмети. Чист и водоотпорен дизајн со техничка заштита за Вашите важни предмети. Направен е од високо квалитетен најлон, додека на задниот дел има воздушна мрежа.
Производител
Knomo
EAN code
5055385416149
End of life
No
Боја
сива
Материјал
Nylon
Case Size
No
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 13" Retina (Late 2012 or newer) , MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar
Капацитет
No
Димензија и тежина

Dimensions: H48 x W33 x D14.5cm

Weight: 0.9kg

Capacity
Capacity: 20.3L