Knomo Moulded Open Face Snap on Case for iPhone 7/7 Plus

SKU
conf-knomo-moulded-open-face-snap-on-case-iphone-mk

Оваа преубаво изработена заштитна футрола е посебно дијзанирана за iPhone. Обвиена е со вистинска кожа и поликарбонатна структура, со што вашиот iPhone ќе биде целосно заштитен и ќе има убав изглед.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Оваа преубаво изработена заштитна футрола е посебно дијзанирана за iPhone. Обвиена е со вистинска кожа и поликарбонатна структура, со што вашиот iPhone ќе биде целосно заштитен и ќе има убав изглед.

Производител
Knomo
End of life
No
Боја
No
Материјал
Leather, Rubber
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus, iPhone 7
Што има во кутијата?
1x ovitek
Производител
Knomo
EAN code
5055385418914
Боја
црна
Материјал
Leather, Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Димензија и тежина
Weight: 0.03Kg
Производител
Knomo
EAN code
5055385418921
Боја
темно црвена
Материјал
Leather, Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Димензија и тежина
Weight: 0.03Kg
Производител
Knomo
EAN code
5055385418877
Боја
црна
Материјал
Leather, Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Производител
Knomo
EAN code
5055385418884
Боја
темно црвена
Материјал
Leather, Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Димензија и тежина
Weight: 0.03Kg